Minilo je kar nekaj časa od zadnje objave, spletni kotiček
je sameval in se prašil, zato je skrajni čas, da ga znova malo obudim in
osvežim. In da ne bo vrnitev »kar tako«, bom objavo izkoristila za predstavitev
nove kategorije na blogu Z več plati. Tako se bo vidnemu in slušnemu razvajanju
pridružilo še razvajanje brbončic.
Kako drugače bi obeležila pohod v deželo kulinarike, kot s
torto! :)
Prav posebno torto, ki ne vsebuje moke, sladkorja in pecilnega praška! »Kaj
hudiča pa je potem dala notri?« se najbrž sprašujete. Hihi!
Kot pove že njeno ime, gre za pravo bombo, bogato z
beljakovinami, s »kančkom« maščob, ogljikovi hidrati pa so omejeni na minimum.
Osnova za biskvit so mleti lešniki, za nadev in preliv pa skuta s čokoladno ter
z jagodno sirotko v prahu ter s čokoladnim kazeinom v prahu. Ker sem s slednjimi
pretiravala, je revica rezervirana na miniaturne porcije, čeprav je prav
nesramno okusna in sočna. :)
Kakšna se vam zdi jagodna lepotička?
Takšna, kot je bila po okusu - odlična! ;-)
OdgovoriIzbrišiHihi - tenkju verimač! :)Bomo ponovili v bolj omiljeni različici! Potem bo samo še proteinska granata :)
Izbriši